Известие

Collapse
No announcement yet.

ел.стъкла алфа 147 вдигат се по1-2 см.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

При мен само дясно предно е така.

А те задните май не се свалят, всъщност... ?
    Или аз не съм разбрал. Тъп въпрос, леко, ама...
    Не, че съм умрял да ги отварям де, даже мразя като ми ги отворят тия джамове и ми заблъска вятър във врата.
    Alfa Romeo 156 1.8 SW TS 144hp

Comment

Ако са ти ел задните стъкла, имаш едно бутонче под копчетата за предните. С него сменяш функцията, на двата бутона и те управляват задните стъкла.

Comment

Колега ако си от Пловдив пиши ми на лично мисля, че имам решение на проблема ти.

Comment

Имах същият проблем с Alfa GT на синът ми. Сваляха се по 1-2см. докато един ден спря да се движи дясното и остана смъкнато. След оглед, установих че модула който е в самата врата се захранва с една букса, която не прави добър контакт дори леко се беше поразтопила. Решението при мен беше захранващите кабели директно запоени на платката.

Comment

Такаа в моя случай, по същия начин се сваляха автоматично, но се вдигаха по 1-2 см и решението бе с multiecuscan като в CAN setup/proxi aliegnment procedure -> графа Adjustments и "Windows Anti-Trap Sensors" се дават на Not Preset след което се извършва PROXI ALIGNMENT PROCEDURE. Дано ви помогне и на вас.

Comment

Working...
            X